Föräldrafitness

Välgörenhetspass på lekplatsen

Igår anordnade jag ett träningspass i Ljuraparken. Jag har bytt ut mina prova på pass inför kursstart mot välgörenhetspass istället, när tiden är begränsad får jag prioritera vad som är mer viktigt. Den här gången samlade vi in pengar till Barncancerfonden.

Precis innan passet kom ett störtregn, så det blev lite blötare på gräset och kanske inte lika trevligt att göra en del övningar men jämfört med hur många sjuka barn idag har det så kändes det som en petitess att bli lite smutsig/blöt.

Passet var anpassat för barnen, det blev en hel del övningar som barnen nog lättare klarade av en de vuxna, tex kräftgång och björngång.

IMG_1954

Några av barnen som lekte på lekplatsen innan vi kom ville hellre vara med och träna.

IMG_1955 IMG_1956 IMG_1958 IMG_1960 IMG_1961

Efter uppvärmning där vi bl a testade reaktionen körde vi 12 övningar x 2. Vi avslutade med en hoppstafett och i mitten fick alla deltagarna göra ett glädjehopp eller en annan gest. De fem snyggaste gesterna vann fina priser från Helly Hansen, Princess Hotell och PierreRobert.

IMG_1963 IMG_1964 IMG_1965

Efter träningspasset fick alla familjerna en goodiebag från Coop Extra Risängen.

IMG_1966 IMG_1967 IMG_1968

Eventet blev riktigt lyckat, vi fick in hela 1350 kr. Det var roligt att det för första gången kom killar till passet!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.