7006 med udda strumpor, Stockholm Marathon – Föräldrafitness

Föräldrafitness

7006 med udda strumpor, Stockholm Marathon

Nu börjar det pirra i magen för om 4 timmar är det dags för mitt livs andra marathon. Kroppen känns trött och tung, men det gör den nästan alltid inför tävlingar. Kanske för att jag känner efter riktigt noggrant. Den första km får avgöra hur jag tänker lägga upp mitt lopp, har jag en bra dag så kommer jag att gå ut hårt så får jag se (och lära mig) hur bra min kropp klarar av att springa 42 km. Jag ska dock se mig om och titta på publiken och om du ser mig med en rosa och en turkosstrumpa och med nr 7006 så får du gärna heja! Ett hejarop ger så otroligt mycket!

IMG_1883

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.