VårRuset 2015 – Föräldrafitness

Föräldrafitness

VårRuset 2015

Tillsammans med många kvinnor sprang jag idag VårRuset. Jag valde att springa i klassen utan tidtagning (Funrun) för att jag inte skulle springa för fort. På lördag springer jag ju Stockholm Marathon. Men så här i efterhand ångrar jag mig då jag hade fått en pallplacering om jag valt att registrera min tid. Jag sprang på 20 min och visst tog jag i när jag sprang men jag hade en växel kvar att ge.

Det är så roligt med VårRus och jag var inte ett dugg nervös, jämfört med förra året (då jag var i samma situation som idag med Göteborgsvarvet 2 dagar senare). Då sprang jag med samma känsla i kroppen som idag men 2 minuter långsammare, ett bra kvitto på att träningen ger resultat.

11224059_437057769788613_5491577427535378090_n

Några av mina trevliga kollegor!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin Johansson

    Heja dig Elmina, 20 minuter utan att ta i fullt, vilken bra form du är i. Du får ta pallen nästa år istället 🙂
    Jag och Helen förbättrade vår tid men en minut från förra året och kom in på 22:17. Helt klart nöjda med det. lycka till på maraton. Hoppas vi ses snart, kram