Loppi Shopping och barnsemesterkortet – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Loppi Shopping och barnsemesterkortet

Jag shoppar en hel del på nätet, när jag vet vad jag ska ha så sparar jag tid. Och oftast sparar jag även pengar (om jag inte dras med att köpa något utöver vad jag tänkt från början.

Loppi, min nya bloggportal har en smart sajt där man blir medlem (vilket är gratis), shoppar i anslutna e-butiker och samlar poäng på varenda köp. Dessa poäng växlar du sedan in mot valfritt presentkort. Så om du ändå ska köpa något på nätet kan du ju lika gärna göra det genom Loppi.

JagföljerLOPPIshopping 3 510x510-1

 

Ett annat tips som kommer väl till pass idag är Barnsemesterkortet, ett kort som ger rabatter på sommarland, nöjesparker, resor, shopping, hotell, barnkläder, leksaker, lekland, inredning, mm. Idag ska vi till Astrid Lindgrens värld och med kortet får vi rabatt på inträdet under lågsäsong.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.