En vecka kvar till marathon – Föräldrafitness

Föräldrafitness

En vecka kvar till marathon

Jag har inte riktigt tänkt på att det jag snart ska springa Stockholm marathon, det har varit mycket annat. Det är konstigt nog alltid mycket den här tiden på året. Om en vecka ska jag springa mitt livs andra marathon men jag har inte hunnit med många långpass. Med långpass menar jag över 2 mil och om jag jämför med mitt första marathon så hann jag med betydligt fler. Jag har nog bara sprungit ett pass på 3 mil för en månad sedan och ett pass på 42 km för 3 månader sedan.IMG_1470

 

Jämfört med 2012 då jag sprang i Berlin Marathon har jag dock sprungit fler halvlånga pass (runt 15 km) fler pass innan frukost och fler mil per vecka. Det ska bli intressant att jämföra hur det går nästa lördag.

Sista veckan kommer jag att springa lugna pass varannan dag, förutom två dagar innan då det är VårRuset, då får jag springa lite snabbare men ändå behärskat. Det är omöjligt att springa långsamt då.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.