Bli testfamilj för fjälluppdrag – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Bli testfamilj för fjälluppdrag

Det tror Svenska Turistföreningen (STF) som nu söker 250-300 barn i åldrarna 6 – 12 för att testa fjällen i projektet Get Real Kids. Tillsammans med deras föräldrar ska de vara med och utveckla ett barnkoncept för vandringsleder och fjällanläggningar. Get Real Kids passar alla friluftsintresserade familjer och ingen fjällerfarenhet behövs. Ansökningsdatumen är mellan den 18 – 26 maj.

Hade mina barn varit lite äldre hade jag lätt ansökt om att få bli testfamilj, vilket äventyr!

Uppdraget går ut på att på egen hand upptäcka fjällen och ta del av det utbud som finns på och runt fjällanläggningarna för att sen komma med idéer och förslag till framtida utveckling.

Get Real Kids genomförs på fem destinationer i den svenska fjällvärlden med sommarfjäll som ger långa dagar och ljusa nätter. Familjernas uppdrag pågår mellan vecka 27 – 29 och ni kommer att vistas i fjällen mellan 5 – 6 dagar. Alla familjekonstellationer med högst två vuxna, minst två och högst tre barn är välkomna att anmäla sig.

IMG_1595

Förra sommaren var vi i Åre med de “stora” barnen. Fantastiskt vackert.

IMG_1594

Och lite läskigt att åka ned med liften.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.