Frisk och stark familj dag 2 – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Frisk och stark familj dag 2

Den andra dagen startade med tidig morgonlöpning för de som ville och hade möjlighet. Ett perfekt sätt att se sig omkring!

IMG_1519

Efter löpningen var det dags för yoga. Vi gjorde ett försök att vara med men då passet hölls i gymmet så hade mina barn lite väl mycket att upptäcka. Så vi gick till frukostbuffén istället, nybakat bröd, massor av grönsaker och frukt samt gott kaffe, vilket härlig start på dagen. Jag hörde från deltagarna att det var ett riktigt skönt yogapass!

IMG_1515

IMG_1517

Einar ser inga foamrollers utan bara piratkikare.

IMG_1518

Efter frukosten var det dags för workshopen Strong and smart running med Staffan Ring. Han är ultralöpare och på workshopen avslöjade han sina knep på hur han med två små barn ändå lyckas träna och prestera bra vid tävlingar.  Väldigt inspirerade! IMG_1525

Vi fick springa med däck bakom oss, göra övningar med viktbälte och springa en runda i hög fart med tung ryggsäck.

Jättekul och jobbigt att springa med däck!

IMG_1524

Estrid var med på workshopen och Einar var i slottet på bakskola med duktiga Fanny. Och för de barnen som inte ville baka fanns det möjlighet att gå på barnyoga.

Sista aktiviteten på Frisk och Stark var Barnvagnsstafett. Milla hade gjort en rolig bana och jag kommer att sno delar av upplägget till mitt välgörenhetspass den 1 juni, lite beroende på vilka deltagare som kommer då.

IMG_1526 IMG_1527 IMG_1528

Allt har ett slut och så även dessa två innehållsrika dagar. Vi stack iväg lite tidigare för att fira min mamma som fyller jämnt, men jag hörde från de andra att lunchen var god och efterrätten, kärleksmumsen som barnen bakat med Fanny var något utöver det vanliga.

Vi är fyllda av positiv energi och kommer tillbaka. På höstlovet kommer det att arrangeras en träningsresa till Grekland, håll utkik på Annas eller Millas blogg för mer info.

IMG_1555

En välfylld goodiebag fick vi med oss.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.