Föräldrafitness

Välkommen hit

Min blogg handlar om träning (framförallt löpning), hälsa, kost och familj samt om mitt företag Föräldrafitness. Jag skriver även om mina mammaträningskurser Barnvagnsbootcamp, Mammastark, Hiit-Lekplats och Funkymamma som jag har i Norrköping.

Jag är lyckligt gift sedan 7 år och bor jag i ett 50-talsradhus i Norrköping. Jag har tre barn, Sixten 6 år, Einar 4,5 år och Estrid 2 år.

Min träning består framförallt av löpträning och hemmaträning då mina tre barn är vakna, det finns alltid träningsmöjligheter och det försöker jag att inspirera till. Det gäller bara att tänka om! Jag älskar löpning och har bl a sprungit Berlin Marathon och ska nu i maj springa Stockholm Marathon.

Jag är utbildad hälsopedagog (GIH), dietist (GU), idrottslärare (GIH) samt lärare i hem- och konsumentkunskap (GU). Utöver det är jag personlig tränare (SAFE), motionsledare samt dipl. massör och håller mig hela tiden uppdaterad inom forskningen.

Jag har arbetat på Idrottsgymnasium och 3 grundskolar, ett flertal gym samt varit dietist för IFK Göteborgs juniorlag. Dessutom har jag varit kostexpert på familjeapoteket, kostexpert på P4 och träningsexpert på en annan familjesajt.

IMG_1404

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.