Föräldrafitness

Kanallöpet med flow

Nu vet jag hur det känns att vara i flow, under gårdagens lopp gick allting rätt. Självförtroendet var på topp, jag hade sovit 8 timmar, ätit bra dagen innan och under förmiddagen innan loppet. Flow kan beskrivas som ett svävande tillstånd där man inte tänker så mycket utan saker bara händer. Mina ben hade bestämt sig för att hålla ett högt tempo från start och jag kände direkt att idag kommer loppet gå bra, jag kommer att orka hålla tempot (4:05 i medelhastighet). Och det bästa var att loppet kändes ”lätt” och jag njöt av den vackra omgivningen.IMG_1383

Starten i Ljungsbro, det var lite kyligt men jag var glad över att jag sprang i shorts och t-shirt.

IMG_1385

Uppvärmningen på en löparbana av sämre kvalitet.

IMG_1388

Här har starten precis gått!

IMG_1389

Efter ca 2 km, här har jag fortfarande samma tempo som den vinnande tjejen. Einar var så glad att se mig och ville springa fram och krama mig.

IMG_1391

Efter ca 4 km blev jag ensam, inget skydd mot vinden alls. Men jag såg iallafall löparna framför mig hela tiden. 6 km senare kom två killar ikapp mig och det hjälpte mig att hålla tempot.

IMG_1392

Löparglädje!

Loppet var rätt lättsprunget utan några backar, förutom sista km till Borensbergs idrottsplats där målet var. Det blåste dock en del vilket gjorde det lite kämpigare. Jag var dock förvarnad om att det brukar vara motvind.

IMG_1395

Buketten jag fick vid prisutdelningen. Tiden 1:26:33 gav en 2:a plats ca 3 minuter efter vinnande tjejen och 2,5 minuter före tjejen på 3:e plats.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.