Föräldrafitness

Urladdning och uppladdning

Imorgon ska jag tävla, igen! Fjärde tävlingen på 12 dagar. Den här gången är det Kanallöpet med start i Ljungsbro och mål i Borensberg. Ett lopp längs med Göta Kanal som jag har höga förhoppningar på. Många säger att det ska vara fint dock finns risken för motvind. Efter den här tävlingen blir lugnt fram till Stockhom Marathon.

Just nu känner jag mig helt slut på energi, en varm och solig dag på Kolmården med karusellåkning (det tar på krafterna att skratta). IMG_1366

IMG_1362 IMG_1361

Första riktiga besöket på Bamses värld i år. Jättemycket folk.

Loppet i morgon är 21 km så jag kommer att se till att ha välfyllda energidepåer. Ost är givet men jag ska även äta favoritgodiset, turkisk peppar. Jag skrev efter nyår att jag inte skulle äta något godis på 11 månader, vet faktiskt inte riktigt varför. Förr var mitt problem att jag alltid var sötsugen men eftersom jag inte äter så mycket sött (förutom naturligt sött i frukt) så har sötsuget avtagit och jag blir egentligen bara sötsugen när jag väl börjar äta godis.

godis

Den nedersta påsen trodde jag inte skulle innehålla citronsyra men det gjorde den. Visst  kan man tro att godis som är fritt från gluten mm och bara innehåller naturliga smaker och färgämnen ska vara bättre, men sockret är fortfarande kvar och bara för att det ska vara naturligt så ger det fortfarande energi. Den energin behöver jag till imorgon!

Och tennisbollen på bilden ska mjuka upp stela muskler. En annan viktig del av uppladdningen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.