Superloppet i Skärblacka – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Superloppet i Skärblacka

Igår åkte jag till mina barndomstrakter för att springa Superloppet. Jag var anmäld till 10 km men precis innan start bestämde Frida och jag att vi inte skulle springa samma klass och därför bytte jag till 5 km. Vi är ungefär lika snabba på “kortare” distanser (kort för Frida som i vanliga fall springer ultralopp) och därför ville vi inte konkurrera. IMG_5359

Foto från starten, lånat från www.denseln.se/superloppet.

Det var första gången jag sprang loppet men många av de gatorna vi sprang på hade jag promenerat på många gånger tidigare i mina unga dagar. Det var jättejobbigt att springa och jag var glad över att slippa springa samma runda en gång till. Loppet var rätt flackt och inte riktigt 5 km. Jag sprang in på 18:29, vilket är den tredje bästa tiden för damerna.

IMG_1331

 

Och ett fint pris fick vi som placerade oss, presentkort på Ica Supermarket Skärblacka.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.