Nu börjar det – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Nu börjar det

En sida som jag besöker väldigt ofta är Löparkalendern, min “bibel”. Och eftersom vi ska till Stockholm på 40 års fest på fredag så var jag ju tvungen att anmäla mig till ett lopp dagen därpå , Ältasjön runt 13,3 km. Låter som ett vackert lopp.

På onsdag ska jag springa uppför Yxbacken och onsdagen därpå springer jag Superloppet i min gamla hemby (eller grannbyn) Skärblacka. Jag har inte varit där på evigheter så det kommer bli riktigt skoj att springa de sträckor jag gått “miljontalsgånger” Det kändes så i alla fall när man var 15 år och inte hade något roligare för sig än att gå runt i byn och spana på folk.

IMGP3308
Foto taget innan båten från Spanien tog oss tillbaka till Portugal.

IMGP3272

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Diana D (La Madre)

    Ärligt talat har jag inte ens vetat att dom har en bloggsida här på Familjeliv. Det känns som att dom borde satsa mer på bloggsidan, bloggportalen då det låter himla bra att ha en blogg hos familjeliv. Dom flesta föräldrar skulle nog gilla familjeliv och vimedbarn. Låter som bra sidor.

    Vad fin du ser ut.
    Stor kram och ha en fin dag.