Sista dagen i Portugal – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Sista dagen i Portugal

Sista heldagen på min träningsresa och jag summerar en toppenvecka. Jag är så nöjd och hoppas kunna åka tillbaka någon gång i framtiden. Idag har jag dock börjat längta hem på allvar och det ska bli skönt att åka hem imorgon.

IMG_1178Idag har det varit rätt kallt och mulet. Här kör de ett Bollywoodpass och jag passade på att vila upp mig inför eftermiddagens korta intervaller.IMG_1177

Jag har nästan läst ut en hel bok, det har inte hänt på flera år.

På den här resan har lärt mig mycket och även fått bekräftelse på att det jag gör är rätt väg att gå i löpning. Fast att jag tränat mellan 2-5 timmar varje dag känner jag mig utvilad och fräsch i kroppen. Det här beror delvis på att jag fått sova utan några avbrott i minst 7 timmar varje natt. Det händer ju inte så ofta när man har tre barn under 6 år. IMG_1101 Ikväll är det avslutningsfest och vi kommer att få reda på hur snabbt vi sprang 2,5 km i måndags i tävlingen pricka tiden. Det ska bli väldigt intressant att få reda på.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.