25 kuperade km och insikter – Föräldrafitness

Föräldrafitness

25 kuperade km och insikter

Veckans höjdpunkt är helt klart bergspasset. Vid 9:00 tog vi bussen 3 mil bort till en liten by. Nästan alla 200 hängde med på utflykten.

IMG_1143

Vi kunde välja mellan att springa 15 eller 10 km och jag valde att börja med 15 km. Jag var redan igår rätt säker på att jag skulle fixa 10 km till men jag ville avvakta och se hur backig den första rundan skulle bli. Den blev väldigt kuperad och vid 8 km var det riktigt kämpigt.

IMG_1151Här står vi på en kulle och får reda på att vi ska springa ner i en dal men upp igen så högt som det gick att se. IMG_1156Här har vi kommit uppför backen och som tur var möttes fanns det vatten för oss att dricka här. 23 grader och stekande sol kräver sin vätska.IMG_1148Snabba bröder från Åtvidaberg drog upp tempot. Kul!

IMG_1149Malin, en supertrevlig ledare som ser till att vi orkar ta oss upp för branta backar. Vi har hur mycket som helst att prata om vilket verkligen gör det lite enklare att springa.

IMG_1167 IMG_1160

Efter att vi sprungit 15 km begav jag mig helt själv på 10 km turen. Jag har uselt lokalsinne men hittade tillbaka utan några större “felspringningar”.

IMG_1166

Väl hemma har jag gått på båda stretch/återhämtningspassen som erbjöds. Och därefter var jag på en väldigt intressant föreläsning med José Nunez. Han har fått mig att se på träning på ett annorlunda sätt och jag är jätteglad över de insikter jag fått med mig.

IMG_1174

IMG_1171

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.