Träning när den är som bäst – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Träning när den är som bäst

Idag har vi återigen haft en toppenfin dag. Precis lagom varmt så att man orkar träna ute. Många av passen jag kört har varit ute på stranden, på den sk Plankan.

Här fläktar vinden skönt och havet brusar i öronen. Mycket bättre ställe att träna på kan jag inte komma på.

Den här dagen har jag tränat sex pass, två löppass, ett yogapass, Soma move (rörlighet, balans och styrka), ett danspass (Bollywood) och ett styrke/spänstpass. Det sista passet var löpning och långa intervaller. 2 x 2 min sedan 3 x 2 min och avslutningsvis 2 x 2 minuter. Hur jobbigt som helst eftersom det var riktigt varmt där vi sprang (i skogen fläktade det inte) och självklart jobbigt för att jag redan tränat 5 pass innan. Men det är skillnad att springa intervaller i grupp och jag fick bra draghjälp av de andra.

IMG_1133

Förväntansfulla inför Bollywoodpasset.

IMG_1134

Imorgon åker vi på utflykt och kommer springa ett bergspass, ett pass som många andra här (som varit den här träningsresan förr) pratar gott om.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.