Spanien och 308 trappsteg – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Spanien och 308 trappsteg

Idag hängde jag på Sangriaturen, den går ut på att man går till den spanska gränsen (ca 4,5 km) och sedan tar båten över på 17 minuter. Minst 1/3 av alla Springtimeresenärer hackade på så vi var som en hel armé.

IMG_1130IMG_1114

Vi hamnade på ett mysigt torg där vi fick en historisk guidning.

IMG_1119

IMG_1116

IMG_1129

Jordgubbar och god cappuccino i en vacker miljö.

Vi gick till en saluhall men köpte inte med oss någon fisk.

IMG_1125

IMG_1120

IMG_1128

En del av de goda tapasrätterna vi åt och lite Sangria såklart.

Väl hemma gick jag på ett superroligt strandpass med Erika Kits Gölevik, hon är en av mina favoritinstruktörer. Många parövningar som jag kommer att ta med mig till min mammaträning och TNT-passen.

Sista passet blev löpträning och idag fick vi en teknikgenomgång i hur vi springer upp och nedför backar. Jag stannade kvar och körde 10 extra backar och sedan sprang jag uppför alla hotellets trappsteg, 308 trappsteg totalt. Flåsigt!

IMG_1105

Foto från gårdagens distanspass, på andra sidan syns Spanien.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.