Långdistans och sol – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Långdistans och sol

Idag har vi haft strålande väder här i Portugal. Jag var nästan lite sugen på att hoppa in i det 18 gradiga vattnet men det får nog bli efter ett svettigt träningspass.

IMG_1096

Jag startade dagen med yoga och efter frukost fortsatte jag med två funktionell träningspass innan lunch. Därefter kom dagens höjdpunkt, tävling! Vi tävlade i pricka tiden som gick ut på att vi fick gissa hur lång tid det skulle ta att springa 2,5 km. Men när vi fick uppge tiden hade vi ingen aning om hur blöt sanden skulle vara. Det visade sig att den var väldigt blöt och därför var det rätt jobbigt att springa. Jag gissade på att jag skulle springa på 15 minuter (valde ett lugnare tempo medvetet) och på fredag får vi reda på vilken tid vi sprang på. Spännande.

IMG_1093

Jordgubbarna är supergoda här.

Dagens sista pass blev ett långdistanspass på 16 km. Vi höll ett bra tempo och jag förundrades över att jag hade så mycket energi kvar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.