Föreläsning Sunda och Starka barn – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Föreläsning Sunda och Starka barn

Den senaste veckan har jag mycket tid på att förbereda mig inför kvällens föreläsning Sunda och Starka barn.

Många föräldrar har tankar och funderingar kring vad som är bra vanor när det gäller mat, fysisk aktivitet och sömn och det är inte alltid lätt att ge sitt barn de absolut bästa förutsättningarna. Under föreläsningen ger jag råd och verktyg för hur du utan pekpinnar kan inspirera ditt barn till ett hälsosammare liv.

Jag kommer att föreläsa i 90 minuter på kvällen och kommer inte bara att stå och prata hela tiden. Jag varvar med övningar, tester och filmsnuttar

IMG_0757 IMG_0756 IMG_0766 IMG_0767

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.