Dåliga och bra dagar – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Dåliga och bra dagar

Den senaste tiden har barnen sovit väldigt oroligt, en kollega menade att det är vanligt så här års då ljuset kommer tillbaka. Jag hoppas att barnen snart vant sig vid ljuset och sover. Konstigt nog är barnen även vakna tidigt och det är inte ovanligt att alla är uppe innan halv sex. Om en dryg vecka har vi ett välbehövligt påsklov som ska tillbringas i Vemdalen. Frisk bergsluft och en spaeftermiddag kommer göra susen.

Sömnbrist och hård träning gör att jag är väldigt trött på kvällarna och jag är glad över att jag kan somna lätt. Jag märker att det tar längre tid för kroppen att återhämta sig och därför valde jag att hoppa över mina tuffa torsdagsintervaller och spara dem till lördag. Och idag kör jag ett YinYogapass istället för löpning. Det är lätt att jämföra sig med fel personer när man tränar mycket och läser träningsbloggar/löpartidningar.

 

20141126_154354

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.