TNT-lekar – Föräldrafitness

Föräldrafitness

TNT-lekar

Igår var det jag som höll i TNT-passet i Vrinneviskogen. Jag vet ju att deltagarna förväntar sig rörlighet och styrka när det är min tur, men jag tror inte de hade räknat med lekar. Vi började med att leka Följa John “välj den svåra vägen”. Därefter var det dags för styrkeblock 1, en sumosquatvariant, en utfallsvariant och en core/rörlighetsövning i form av mountainclimbers. Sedan var det dags för en lek som de flesta nog kört någon gång, svanskull. Det såg ut som alla hade riktigt kul.

Därefter körde vi styrkeblock nr 2, ovanstående övningar fast ett snäpp tuffare. Den sista leken var poängjakt, där jag delade upp deltagarna i två lag. När det ena laget jagade poäng fick det andra laget stå i jägarvila eller planka i ca 3 minuter.

Innan det var dags för nedvarvning och stretch hann vi med styrkeblock 3, samma grundövningar fast ännu mer avancerade än gången innan.

IMG_0716

Det var rätt geggigt i skogen igår!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.