Pannkakor med hjälp av Oster Versa – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Pannkakor med hjälp av Oster Versa

Jag har fått möjlighet att testa en blender, Oster Versa i ett par veckors tid. Vi har gjort nötkakor, havremjöl, havremjölk, smoothies, soppor och bönröror i den. Jämfört med andra blenders så är Oster Versa ett riktigt kraftpaket. Det går verkligen undan och jag slipper hjälpa till att röra manuellt. Jag har även kunnat stoppat i stora grönsaks- och fruktbitar utan problem. Tack vare en tillhörande stav som går att sticka in i locket klarar Oster Versa även stora bitar. Här finns det mer info om Oster Versa.

IMG_0675

Idag gjorde jag bananpannkakor med hemmagjort havremjöl och massa annat gott.

Först krossade jag 4 dl havregryn som jag blandade med 1 tsk kardemumma, 1/2 tsk vanlijpulver, 2 tsk bakpulver, 1 tsk salt, 1 dl vetemjöl, 1 dl mandelmjöl och 1/2 dl chiafrön.

Därefter tog jag bort de torra ingredienserna från blendern och mixade 3 bananer, tillsatte 6 ägg och 6 dl mjölk.  Efter att dessa ingredienser blandats ordentligt så tillsatte jag det torra och för att kröna verket la jag även till 1 msk Supergreens.

IMG_0679 IMG_0681

Perfekt att man lätt tar loss behållaren och kan hälla ifrån.

IMG_0682

Jag tyckte de blev supergoda, återstår att se vad barnen tycker!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.