Torsdag på Instagram – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Torsdag på Instagram

De dagar jag stiger upp innan sex blir såklart väldigt långa. Idag har jag ansträngt mig för att vara aktiv på Instagram (foraldrafitness) och berätta om min dag.

MyCollage-2

Vid halv sju sprang Frida och jag en kylig morgonrunda i Vrinneviskogen. Det var rätt tomt i spåret och vi njöt över att äntligen kunna springa i ljuset. Efteråt hann jag testa ett rörlighets/styrkeprogram som jag gjort till pt-onlinekund. Ett jobbigt helkroppsprogram.

Fridas och mitt morgonmöte fortsatte sedan på Princess Hotell med en hotellfrukost. Vi har mycket att planera inför VikboVarvet.

Efter en ganska kort dag på jobbet hämtade vi ett paket på Posten, det var ett nytt matfett från Milda som till största delen består av oljor och kan därför stå framme i rumstemperatur. Dessutom klarar det höga temperaturer vilket inte kallpressade oljor gör. Einar trodde att paketet skulle innehålla något “roligare” och därför gör han tummen ner på fotot.

Jag använde fettet till en riktgt god soppa, Rotsellerisoppa från Citygross Vegetariska matkasse. Jätteenkel soppa där livsmedlena ger massor av smak. Rotselleri, vitlök, gullök, krossade tomater, grädde, basilika och buljong. Till det kikärtor rostade i chili och salt.

Hela den här dagen har jag haft något hängande över mig, den nya koreografin till kvällens Bodybalancepass som skulle köras för första gången. Jag tycker alltid det är lite jobbigt innan. Men passet gick bra, tack vare att jag tragglat koreografin mycket.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.