HIIT Lekplats i vårväder – Föräldrafitness

Föräldrafitness

HIIT Lekplats i vårväder

När jag planerade vårens träning tänkte jag för mig själv, den 25:e februari kommer det säkert att vara vår i luften och satte startdatum för HIIT lekplats då. Idag visade det sig att solen sken och temperaturen var en bra bit över nollan. Perfekt HIIT-lekplatsväder!

15 mammor körde ett högintensivt pass i Ljuraparken. De flesta har valt att fortsätta efter Mammastark och fick idag känna på nya övningar som säkert kommer att kännas i kroppen de närmaste dagarna. Efter en uppvärmning med pinne/gren körde vi 12 övningar i 2 omgångar.

IMG_0158

IMG_0156

Alla fick ett mellanmål från Ellas Kitchen. Fruktsmoothie kokos, ananas och banan och puffits ost och tomat. Dessa får även alla som går barnvagnsmarschen, har du inte anmält dig så gör gärna det här.

 

(null)

Om du delar evenemanget så är du med och tävlar om ett snyggt barnvagnsskydd.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.