Mätning av VikboVarvet – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Mätning av VikboVarvet

Den här morgonen startade jag med ett marathon. Mitt längsta träningspass någonsin och min näst längsta distans efter Berlin marathon 2012. Frida och jag sprang VikboVarvet för att kontrollera distansen. Och det visade sig att vi kommer att hamna väldigt nära 42 195 meter.

Vi sprang på i ett bra tempo, 5:22 min/km och kroppen känns förvånansvärt pigg. Vi lyckades t o m öka farten den sista milen och sprang i 4:30 tempo i ett par km.

ICA Supermarket Vikbolandet hade vi ett givande möte, ICA håller i barnloppet och det kommer att bli riktigt bra! Medaljer till barnen och glass efter målgång från Sänkdalen, mina barn ser så fram emot loppet.

IMG_0071

 

Nu börjar anmälningarna komma in, välkommen med dina frågor och anmälan till foraldrafitness@gmail.com

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.