Morgonlöpning, Mammastark och magmuskler – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Morgonlöpning, Mammastark och magmuskler

Mina onsdagar är späckade. Jag stiger upp vid fem för att en stund senare springa 90 min. Numera är det inga problem att springa innan frukost och idag höll jag ett bra tempo, 5:23 i genomsnitt. Benen kändes lätta fast att det hade snöat under natten.

En stund senare var det dags för andra omgången av Mammastark. Vi körde ett liknande upplägg för att lära oss övningarna. Det verkade som om alla hade haft en härlig träningsvärk som varade uppemot fem dagar. Vi avslutade med en tävling, samma tävling som jag alltid kör: Gissa minuten. Deltagarna fick antingen sitta i jägarvila eller göra vadpressar under tiden. Jag har fått frågan om kursen är full vilket den är, men jag har platser kvar till HIIT Lekplats som börjar den 25 februari i Ljuraparken.

Maila foraldrafitness@gmail.com för anmälan eller frågor.

20150121_113317 20150121_113326 20150121_113335

 

Efter passet var det några mammor som ville att jag skulle kolla hur väl magmusklerna hade läkt sedan graviditeten, det känns som om kunskapen har ökat hos många mammor sedan Mammamageappen och Katarina Woxneruds stora kunskap inom området. Men jag är övertygad om att det fortfarande finns många mammor som inte har någon aning om vad diastas är.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.