Mammastark premiären! – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Mammastark premiären!

Äntligen var det dags att köra igång mammaträningssäsongen. I dag var jag rätt nöjd över att inte köra på lekplatsen (som jag gjorde förra året den här tiden). Lekplatsen var täckt av is.

Jag hann dock få lite panik idag då lokalen var låst och ingen svarade på telefon. Då slogs jag av tanken, synd att vi inte kör utomhus där jag inte är beroende av lokal. Men att köra utomhusträning idag var som sagt inget alternativ och jag tror inte att så många var klädda för utomhusträning. Som tur var blev vi insläppta i tid och kunde köra passet som planerat. Jag var dock lite förvirrad som glömde bort att jag hade ett pris att tävla ut.

Vi körde 18 olika övningar med mycket inbyggd rörlighet och balans.

20141203_110446

 

Bilden är från förra säsongen. Extra roligt var att två av mina barndomsvänner var med idag. Vi har inte setts på över 10 år men det känns som om tiden stått stilla. Nu kommer jag att få träffa dem hela våren.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.