Lopp 2015 – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Lopp 2015

Här om dagen började jag att planera “tävlingssäsongen”. 2015 skulle bli mitt marathonår och jag är sedan tidigare anmäld till Stockholm Marathon i slutet av maj. Till min stora besvikelse fick jag ingen startplats till Berlin Marathon (igen) och det här med att 2015 skulle bli mitt marathonår kanske inte känns lika relevant då jag vill tävla mer! Kanske försöker jag att köpa en startplats till Berlin och springer i någon annans namn.

20141228_142122

 

2015 kommer jag att springa Kanallöpet, ett lopp jag hört mycket om. Både att det ska vara vackert längs med Göta Kanal och att det kan vara riktigt tufft om det är motvind, för medvinden kommer aldrig då man springer mellan två orter.

Sedan anmälde jag mig även till Midnattssloppet i Stockholm. Ett annat lopp som jag hört mycket positivt om. Jag anmälde mig i en “långsammare” startgrupp för att jag ska bara njuta av stämningen. Och eftersom jag troligtvis springer Norrköpings Stadslopp tidigare den dagen så kommer jag inte heller orka springa så snabbt. Det blir en häftig upplevelse att springa två lopp på en dag.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.