Årskrönika 2014 del 2 – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Årskrönika 2014 del 2

Den här perioden handlade inledningsvis mycket om barnvagnsmarschen som jag anordnade i Norrköping. Intresset från media var stort och jag var med i flera tidningar och på radio.

infografik

Jag anordnade även en träningsbloggträff på Idrottslabbet och fortsatte med mammaträningsklasser, coacha olika löpgrupper och att själv springa efter löparupplägg. Nu sprang jag minst 4 gånger i veckan varav 2 pass var riktigt tuffa.

Jag gjorde ett uppehåll i matbloggandet och tog även ett annat uppehåll som jag lyckades hålla.

photo3photo5

Men förutom löpträning tränade jag mycket yoga och bodybalance då jag utbildade mig till instruktör i Göteborg. Dessutom utbildade jag mig till cykelinstruktör (RPM) en månad senare. Det här tog enormt mycket tid för jag ville verkligen att koreografin skulle sitta perfekt.

photo1

Det var en väldigt intensiv vår och jag hade inte långtråkigt en sekund. 

IMG_20140517_115100

Tävlingssäsongen satte igång och efter VårRuset förstod jag att jag var i bra form. 2 dagar senare sprang jag Göteborgsvarvet i strålande väder. Efter Göteborgsvarvet tappade jag lite motivationen men den kom tillbaka med besked efter min allra första vinst, helt overkligt!

Mitt i all lycka så var dock senvåren tuff, jag hade besvär i över en månad. En händelse som var betydligt tuffare än att föda barn för mig…

Jag körde igång en ny träningsutmaning på Familjeliv och åkte till Stockholm titt som tätt, bl a för ett välgörenhetspass som blev succé och var med och anordnade ett populärt event i samarbete med Trygg-Hansa.

Jag fick även ett jobberbjudande som jag tackade ja till men var övertygad om att mammaträning var något jag ville fortsätta driva.

20140520_101826

Den här våren var en överlag en riktigt lycklig tid och en av de roligaste händelserna var att jag fick en ny vän, som precis som jag älskar Tyskland, löpning och att arrangera event.

Här kan du läsa del 1 av min årskrönika och innan året är slut kommer del 3 och 4.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.