Tomtejogg och julklappstips – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Tomtejogg och julklappstips

Dan före dan och i vår familj är barnen superladdade inför julen. Vi firar hemma (eller rättare sagt hos mina föräldrar som bor ganska nära) för första gången på många år. Strax ska jag träffa upp ett stort gäng andra tomtar och springa igenom stan med tomteluva på, en rolig tradition. Sen ska kvällen ägnas åt tillaga grönkålsgratänger, grönkålspesto och slå in julklappar.

Dessutom ska jag köpa julklappar åt mig själv genom Wellnet, mitt jobbs friskvårdsportal. Massage eller fotvårdsbehandling är mina drömklappar.

Glöm inte att använda upp dina friskvårdspengar innan nyår, varför inte mammaträning hela våren? En bra julklapp som räcker länge.

Sök upp mammaträning eller Föräldra Fitness (denna stavning gäller) på Wellnet alt kontakta mig på foraldrafitness@gmail.com
20141223_171658

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.