Ett lyckat träningspass – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Ett lyckat träningspass

Efter att ha storstädat, tvättat och handlat var det härligt för både mig, Sixten och Einar att komma ut. Jag sprang intervaller i parken och barnen cyklade runt för glatta livet. För ett par veckor sedan uppskattade inte Einar att jag sprang ifrån honom men nu har han förstått att jag alltid kommer tillbaka. Sixten tycker att det är jättekul att räkna varven och hålla koll på hur många rundor jag har kvar. Efter mina 12 rundor lekte vi på lekplatsen och jag hann dessutom köra igenom ett par av övningarna som B.A.B.Y runnersteam ska köra på avslutningen idag.

När det handlar om icke nyblivna mammor passar jag på att köra en hel del hopp och tuffa plankor. Det kommer att bli ett tufft pass. Jag har dock valt att avsluta med en avslappning, många löpare är så fokuserade på resultat och då kan man behöva stanna upp och uppskatta vad kroppen åstadkommit.

 

20141220_103146 20141220_103157

 

Sixten väntar på att vi äntligen ska gå ut. i sin fina reflexväst.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.