Tv-inspelning och show – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Tv-inspelning och show

Igår var jag på familjelivs kontor i Stockholm för webb-tv inspelning, vi spelade in 7 filmer med hemmaträningsövningar. 7 övningar med fokus på baksida och inre magmuskler. Efter nyår kommer ni att se kunna resultatet.

20141126_155040

20141126_160419
Efter inspelningen var jag tillsammans med min syster och bästa vän på en riktigt rolig show, Mammaboosten. Vi skrattade så vi grät åt Petra Mede och Thomas Järvheden. Jag kan verkligen rekommendera showen till nästa år!

Något som var mindre kul var att stiga upp i morse, jag var inte hemma förrän vid tolv och kl sex hade jag morgonpass på gymmet. Men full av positiv energi från showen och vänner gick det bra.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.