Det som är viktigt – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Det som är viktigt

Förra året var jag väldigt inställd på att satsa på mitt företag och helst sluta som lärare. Men nu har jag hamnat på en skola som jag verkligen gillar, trevliga kollegor, bra lokaler och elever som oftast tycker om att ha hem- och konsumentkunskap. Dessutom gör vi mycket roligt som t ex nu när vi har tema vecka. Jag är med i hälsoprofilsgruppen och har idag haft tre yogainspirerade pass som uppstart till temat kropps- och bollkontroll.

Att ha eget företag kan vara en frihet men för min del handlar det väldigt mycket om jobb på obekväma tider och därför är jag nöjd med hur min tillvaro är nu som deltidsanställd. Förutom mitt jobb som lärare kommer jag främst att fokusera på mammaträning och SISU-uppdrag.

Den här tiden i livet är jag som mest behövd av dessa godingar och jag vill inte vara borta för mycket på helger och kvällar. Det känns skönt att ha bestämt mig för var jag ska lägga min energi och inte ha för många projekt igång.

fil_009

 

Jag kommer dock att fortsätta blogga som vanligt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.