Föreläsning om kost och prestation – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Föreläsning om kost och prestation

Jag har varit lite spänd inför den här dagen, jag hade nämligen en föreläsning för nästan 100 personer vilket är rekord. Det gick bra och tack vare att jag ordnat en bra power-point presentation slapp jag vara nervös.

Spelarna hade själva efterfrågat en kostföreläsning vilket gjorde det ännu roligare.

De efterfrågade tips på mellanmål och jag tipsade dem om den här sidan där jag sammanställt mina favoriter.

20141116_203623

Den här helgen har varit en riktig jobbhelg, jag har haft många nya PT-kunder både online och fysiska. Jag har börjat säga ifrån, svårt men välbehövligt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna-Maria Eriksson

  Jag hittar inte texten du skrivit angående mellanmål. Klickar på alla länkar som finns tillgängliga, men kommer bara tillbaka till sådana här sidor, med kategorier och länkar. Det går liksom runt hela tiden, men det finns ingenting att läsa, vad är det för fel?

    1. Traningsexpert Elmina

     Titta ovanför i menyraden, där står det mammaträning och bredvid mellanmål. Håll muspekaren på mellanmål så kommer det upp flera förslag.