Löpstyrka på lekplatsen – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Annons

Löpstyrka på lekplatsen

Igår var lekplatsen vid oss välbesökt fast att det var riktigt ruggigt höstväder. De senaste gångerna när vi träffats har vi sprungit intervaller men då har jag inte haft med mig Estrid och föreslog istället att vi skulle köra löpstyrka. Hon är inte helt förtjust i att jag springer ifrån henne i snabbt tempo.

Vi körde 12 övningar i 3 set (40 sek arbete – 20 sek vila). Fast att vi inte hade några vikter var vi alla skakiga i benen efteråt, kanske inte helt smart inför Höstmilen på söndag men det är svårt att köra övningar halvdant.

10 barn och 3 mammor, barnen var lika aktiva som oss och lekte bland annat jaga. De ser inte speciellt nöjda ut men det beror mest på att de var tvungna att stå stilla vid fotograferingen.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons