Dietist för SISU – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Dietist för SISU

Igår träffade jag nästan 100 ungdomar och höll i en workshop om mellanmål. De fick möjlighet att tillaga 5 olika mellanmål. Jag möttes av skeptiska miner då jag sa att vi bl a skulle göra gröna drinkar och dadelbollar utan vanligt socker. Men med tanke på att många tog kort på receptet så gissar jag på att de fick upp ögonen för andra mellanmål än mackor och fil/flingor.

IMG_121828433568361

Vi avslutade med en tipspromenad och en kort föreläsning om kostens betydelse för prestation. De föräldrar jag talade med var väldigt nöjda med att klubben satsar på kost.

Här är lite av den fakta jag tog upp och recepten.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna-Maria Eriksson

    Jag hittar inte texten du skrivit angående mellanmål. Klickar på alla länkar som finns tillgängliga, men kommer bara tillbaka till sådana här sidor, med kategorier och länkar. Det går liksom runt hela tiden, men det finns ingenting att läsa, vad är det för fel?