Topploppet, bästa vinsten – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Topploppet, bästa vinsten

För ett tag sedan vann jag en plats till Topploppet genom en tävling som The B.A.B.Y Network hade. Vi bestämde oss häromdagen för att åka till Stockholm för 4:e gången på 5 veckor. Årets kanske sista tävling. För sen är det ju rätt tomt i löparkalendern.  Med en man som alltid ställer upp för mig så åkte vi, utan att veta så mycket om banan eller om konkurrensen.

Dagen började med att pojkarna sprang var sitt lopp, de var hur glada som helst och kämpade på. 250 meter var alldeles lagom. Någon timme senare var det min tur och efter 500 meter förstod jag att det skulle gå rätt bra då jag tog täten i damklassen. Jag höll ett bra tempo första varvet i den ganska kuperade banan. Sedan gick det andra varvet långsammare, framförallt de sista 2 km då den sista backen sög ordentligt. Jag är dålig på backar och har inte tränat backar de senaste månaderna. Men tiden på drygt 41 min räckte för att vinna loppet.

När jag fick veta att jag vunnit en träningsvecka i Portugal med Topphälsa i april blev jag alldeles mållös. Drömpriset.

IMG_2180.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.