Sofialoppet, tacksamhet och glädje – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Sofialoppet, tacksamhet och glädje

Igår sprang jag Sofialoppet, 5 km i Folkparken. Två vänner till mig var med och arrangerade loppet till minne av deras kollega Sofia. Jag fick reda på att hon bott i Kimstad, byn där jag är uppvuxen och och att hon bara var något år äldre än jag. Hennes lilla son satte igång loppet efter en minuts kraftig applåd för att hedra alla de som gått bort i cancer. Då vår familj också har drabbats av den hemska sjukdomen var det väldigt känslofyllt att stå vid startlinjen.

När loppet var som jobbigaste tänkte jag ofta på de som har drabbats och tacksamheten över en frisk kropp som orkar springa i ett högt tempo. Jag sprang på 19 minuter och vann damklassen.

Hela familjen var på plats och barnen var saliga över fiskdammen och stämningen. Det är så roligt att ha barnen med och de är gärna med på prisutdelningen och fotograferingen.

Sofialoppet var otroligt bra arrangerat och jag hoppas att det blir ett återkommande lopp.IMG_2612

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.