Hollywood PT – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Hollywood PT

En av mina tjänster på PT+ har jag nämnt till Hollywood PT, inte för att PT:n kommer därifrån utan för att tjänsten för mina tankar till Hollywood och hur stjärnorna där har en egen PT som kommer hem till dem.  Tjänsten är inte bara för de som tjänar som en Hollywoodstjärna utan priset är likvärdigt som en PT-timme på gymmet.

De allra flesta får göra tester vid det första besöket, både kroppstester, rörlighetstester och styrketester. Och hittills har alla förbättrat sig efter 2-3 månader. Då är det extra roligt för mig att gå till jobbet.

Det märks att hösten är igång, hela september är jag fullbokad med PT-timmar vilket är jättekul.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta mig på foraldrafitness@gmail.com

IMG_2727

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.