En ny trend – Föräldrafitness

Föräldrafitness

En ny trend

Kanske beror det på att jag är så loppsugen och fått upp ögonen för löpartävlingar eller så är det så att det idag anordnas många lopp där man samlar in pengar till välgörande ändamål. Jag får upp många facebookevenmangsförslag om lopp och ibland har jag turen att hinna vara med. Som det här loppet, Sofialoppet, där anmälningsavgiften skänks till förmån för Cancerfonden eller Barncancerfonden.

DSC_0145

 

Foto från Kolmården som anordnade ett barnlopp till förmån för utrotningshotade djur.

Nästa vecka är jag anmäld till det här Krokeksloppet, men eftersom jag är ensam med barnen får vi stanna hemma. Men det känns bra ändå att ha betalat in avgiften.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.