Nytt rekord – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Nytt rekord

Sixten älskar att cykla och då jag hade ett längre återhämtningspass inplanerat valde jag att ta med mig mitt energiknippe på passet. Hela 13 km blev det. Eftersom Norrköping är rätt litet så kändes det som om vi cyklade/sprang genom hela stan.

Vi hittade nya vägar genom fina Kättsätter och hann även med att spontanbesöka vänner i Skarphagen på vägen. Vi fortsatte genom Klockaretorpet och sedan hem igen via Södra Promenaden. Det blev ett lugnt återhämtningspassen precis som de passen ska vara med en genomsnittlig hastighet på 7km/timme.

IMG_2585

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.