Bloggflytt och SomaMove™ 2 – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Bloggflytt och SomaMove™ 2

Inom kort kommer jag att flytta min blogg till en annan sajt. Mer info kommer så fort jag fått ordning på allt. Jag är väldigt motiverad till en nystart!

photo4

 

Den här morgonen testade jag  SomaMove™ 2 genom Linas Kom i form. Första omgången känner jag mig stel som ett kylskåp men när tekniken sitter så väder känslan! Fantastisk bra träning, inte bara rörlighet utan även styrka. Jag gillar att man kan träna tufft utan redskap.

Dessutom får jag inspiration till höstens mammaträning som drar igång snart. Mer info i början av nästa vecka på min Facebooksida.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.