Veckans värsting – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Veckans värsting

Långa intervaller är enligt mig det tuffaste passet. Idag ska jag springa 3 x 2 km intervaller i 3:50 tempo och sedan 3 x 1 km i samma tempo. Det är inte bara tufft under tiden när jag springer utan även innan att ladda rätt i den här värmen. Jag blir rätt slö. Helst springer jag på morgonen men eftersom jag sprang 21 km igår ville jag öka på vilan lite inför veckans tuffaste pass.IMG_0283

 

Dagens lunch kommer att bestå av en stor glass på Smultronstället i Söderköping. Inte den bästa uppladdningen men  fler måltider väntar innan träningen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.