Kombinationspass med joggingvagn – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Kombinationspass med joggingvagn

Norrköpings Stadslopp bjuder på en lång backe (x2) så ser jag till att ett av mina löppass fokuserar på backe. Dagens pass, taget från Adidas Tribes 365 bestod av att springa uppför en ganska lång backe 8 gånger och jogga ned. Varje gång jag kom ner gjorde jag 40 st hälkick och 40 st höga knän.

Passet avslutades med korta intervaller på 10 x 100 meter (på flackt underlag). Jag hade vagnen med mig och sprang med den på uppvärmning/nedvarvning. Jag har ofta med vagnen då jag kör backpass men lämnar den vid starten. Vid de korta intervallerna sprang jag dock med vagnen, kul när det går undan och bra att det  finns en en säkerhetslina och en handbroms på North 13.5 joggingvagnen.
photo3 photo2 photo1

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.