Utanför bekvämlighetszonen x 2 – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Utanför bekvämlighetszonen x 2

Den här förmiddagen har jag haft två helt olika träningsutmaningar. Den första bestod av ett tungt men kort löpstyrkepass med vikter. Jag kör ofta benövningarna alldeles för lätt för att jag inte vill ha träningsvärk vilket påverkar min löpträning. Men någon gång måste jag börja träna tungt igen och träningsvärken kommer ju inte att återkomma efter varje pass så länge jag inte kör för långa uppehåll.

photo2

 

30 minuter med hopp, sumosquats, negativa utfall, enbensknäböj och olika plankor.

Efter mitt egna träningspass instruerade jag seniorerna för sista gången. Jag frågade dem i måndags om de hade några önskemål och det hade de, de ville köra ett walkingpass som de alltid gör på fredagar.

Jag som aldrig kört ett walkingpass i hela mitt liv (inte ens som deltagare) förklarade läget men seniorerna menade att det inte var så svårt, bara vi får höra lite Tomas Ledin så löser det sig.

Och visst gick det bra, fast det fick räcka med en Tomas Ledin låt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.