Sommarens löptävlingar – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Sommarens löptävlingar

Igår gjorde jag slag i saken och anmälde mig till några tävlingar. Förutom årets viktigaste tävling Atea Norrköpings Stadslopp (10 km) den 16 aug har jag anmält mig till Kolmårdsrundan den 5 juli (10 km), Kistaloppet den 30 augusti (10 km) och Bråviksloppet den 6 september (21 km). Om tiden tillåter anmäler jag mig nog också till Topploppet den 20 sep (5 km).

Berlin Marathon hoppar jag över det här året. Känner inte för att springa i någon annans namn så jag hoppas på tur vid nästa utlottning.

Ikväll är det sista löpträningen med TNT inför sommaruppehållet. Det blir lekfullt och säkerligen tufft som vanligt.

IMGP0814

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annika

    Hej! Har du någin koll på om kolmårdsrundan även passar en långsammare motionär, 1 mil på ca 70 min. Utan att komma i mål 30 min efter alla andra. Hade velat springa något lopp i juli men finns inte så många att välja på.