Helgens RPM-utbildning – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Helgens RPM-utbildning

Den här helgen var jag på en RPM-utbildning. Det är en förkoreograferad cykelutbildning får Les Mills. Jag har under det senaste året gjort mina egna upplägg och utgått från musik jag gillar. Att instruera i cykelklass är riktigt bra träning då jag knappt tänker på att jag själv tränar.

Jämfört med bodybalance-utbildningen som också är förkoreograferad kändes utbildningen lättare för mig. Jag var förberedd och ganska säker på att jag skulle klara grundutbildningen. Jag är sällan nervös inför mina egna klasser men i en utbildningen känns det lite småjobbigt att presentera en låt inför andra instruktörer och en för ledaren som ger en feedback.

Det var svårt att lära om, nya uttryck och nya tekniker och jag var inte helt medveten om att jag använde mina “gamla” begrepp. Men i det stora hela gick det bra, jag blev godkänd och fick feedback som lyfte mitt självförtroende.

Under utbildningen lärde jag känna många trevliga människor i olika åldrar. Den yngsta hade tagit studenten dagen innan och den äldsta var 66 år gammal.  Imponerande!

IMGP9810

Vi pratade om olika sätt att lära sig på och jag lär mig bäst genom att använda kroppen. Därför blir det många timmar på den här gamla motionscykeln.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.