Tips om lokala lopp – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Tips om lokala lopp

Efter en av mina lugnaste träningsveckor på över ett halvår har jag nu energi i benen. Jag hittade Löparkalendern 2014 med en massa roliga lopp i Sverige.  Nu känns det inte aktuellt att åka land och rike runt för att jag ska få springa men drömma går ju alltid.

Lokala lopp däremot är ju inte lika omöjliga och jag fick reda på att Söderköping har ett eget stadslopp, kanalrundan den 17:e juni. Vi är redan ett par som ska springa och vill du vara med så sätter vi ihop flera lag. Det här loppet fanns inte med  i löparkalendern och jag gissar på att det finns fler lopp som inte är med. Tipsa mig gärna!

 

IMGP0848

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. FruNeroLindström

    Här blir det mest också bara lokala lopp i år, har dessutom hittat ett “nybörjar”-triathlon lopp vid vår sommarstuga i augusti, så väldigt nyfiken att testa 🙂