Planer för hösten – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Planer för hösten

Det har hänt mycket den senaste tiden som är värt att fira. Födelsedagar, nya uppdrag och jobb. Till hösten kommer jag att arbeta deltid som hem- och konsumenkunskapslärare på en högstadieskola nära mina barns förskola. Jag är övertygad om att jag kommer att trivas på skolan och jag ser fram emot att lära känna nya kollegor och elever.

Då jag inte vet mina exakta arbetstider än så kommer jag inte att kunna meddela vilken dag och tid jag kör min mammaträning till hösten, men det kommer att bli av! Troligtvis kommer jag även att köra ett kvällspass då flera saknar min träning då de börjat jobba igen efter föräldraledigheten.

Skicka din intresseanmälan till foraldrafitness@gmail.com. Skriv gärna önskemål om dagar och tider.

20140524_070323

 

Ett av de roliga uppdragen jag har framför mig är att jag numera är fackman för SISU, ett drömuppdrag för dietisten i mig!

Sen kommer jag att fortsätta instruera på stans ljusaste och trevligaste gym, cykel och bodybalance och coacha löpargrupper.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.