HIIT lekplats Tantolunden – Föräldrafitness

Föräldrafitness

HIIT lekplats Tantolunden

Nu drar jag och min kompanjon Estrid till Stockholm för vårt välgörenhetspass tillsammans med Milla. Mycket förberedelse ligger bakom passet och vi hoppas på att få ihop mycket pengar till en familj som blivit vräkt.

Passet kommer att bestå av 10 stationer varav 4 är pulshöjare utan hopp. Övningarna passar nyblivna mammor men även kvinnor/män som är på en annan nivå i sin träning och behöver en riktig utmaning! Jag är extra glad över att några av mina pt-onlinekunder kommer till passet.

20140522_141914Igår njöt vi av värmen på vår baksida. Vattenmelonen var dock roligare att kladda med än att äta.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.