Spring med andra i Vrinneviskogen – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Spring med andra i Vrinneviskogen

På tisdagar är Vrinneviskogen full av löpargrupper, bl a Babyrunnersteam som kör kostnadsfria pass för kvinnor och Team Nordic Trail. Den här månaden har vi på TNT ett riktigt bra erbjudande så passa på att teckna ett medlemsskap om du gillar att springa på stigar och med några av Sveriges bästa löpcoacher.

Varje pass är ett litet äventyr och Vrinneviskogen är så mycket mer än bara de större slingorna. Under gårdagens Tnt-pass sprang vi en testbana som innehöll allt som är TNT, branta backar, snår, stock och sten mm. Jättekul men lite frustrerande då det inte går att springa så fort. Men desto mer styrketräning och balansträning inbakad i löpningen vilket är välbehövligt då styrketräningen inte är prio just nu.

Vi sprang på tid och efter sommaren springer vi samma bana igen. Förhoppningsvis på en bättre tid.

Jag hade planerat ett roligt och träningsvärksframkallande löpstyrkeprogram men som vanligt gick tiden alldeles för fort så vi hann bara med tre övningar innan nedvarvningen.

photo2Babyrunnersteam Norrköping som tränar inför Vår Ruset den 15 maj.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.